Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Shadow of the Tomb Rider Edition

2,250 L

Në Shadow of the Tomb Raider versioni perfundimtar, përjetoni kapitullin e fundit të origjinës së Lara -s pasi ajo është e vendosur në Tomb Raider që është e destinuar të jetë. Duke kombinuar lojën bazë, Të shtatë varret sfiduese të DLC, si dhe të gjitha armët, veshjet dhe aftësitë për shkarkim, Edicioni përfundimtar Shadow of the Tomb Raider është mënyra përfundimtare për të përjetuar momentin përcaktues të Lara.

SKU: 124518 Kategori: , Etiketë: