Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 Star Wars Squadrons

2,790 L

2,790 L

PS4 Star Wars Squadrons

2,790 L

Përvetësoni artin e luftëtarëve të yjeve në përvojën autentike të pilotimit Star Wars: Squadrons Step në vendet e pilotëve të luftëtarëve të yjeve nga Neë Republic dhe Imperial fleets dhe lufto 5vs5 në beteja hapësinore. Kontrolloni luftëtarët e yjeve si për shembull X-ëing dhe luftëtarët TIE dhe rregullo pajisjet e luftimit dhe paraqitjen tuaj. Meso se cfarë do të thotë të jesh pilot në historinë emocionuese single-player Star-Wars e cila zhvillohet pas rikthimit të luftërave të Jedi për lirine e The New Republic. Perandoria kërkon rregull. Ne kemi nevojën që jut ë bashkoheni me ne për të mirën e galaktikës.

SKU: 124251 Kategori: , Etiketë: