Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Tales of Arise

8,090 L

Përjetoni kapitullin tjetër në Tregimet e serive, të sjellë në jetë në HD mahnitës të mundësuar nga Unreal Engine 4.
RPG me veprim dinamik që përmban një sistem beteje të azhurnuar që ruan Tregimet klasike të lojës.
histori e pasur me një botë të gjallë dhe kast të ri personazhesh.
Animacion me cilësi të lartë të krijuar nga ufotable

SKU: 126917 Kategori: , Etiketë: