Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 UFC 4

6,990 L

6,990 L

PS4 UFC 4

6,990 L

Në EA SPORTS UFC 4 luftëtari që ju  do bëheni formohet nga stili juaj i luftës, arritjet tuaja dhe personaliteti juaj
Pavarësisht se si ose ku luani EA SPORTS UFC 4 ju vendos ‘ju’ në qendër të çdo lufte.

SKU: 124434 Kategori: , Etiketë: