Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Wolfenstein The New Order & The Old Blood

2,390 L

Wolfenstein®: The Old Blood™ eshte  një parathënie e pavarur e aventurës së aksionit të vlerësuar në mënyrë kritike, Wolfenstein®: The New Order. Aventura, e cila përfshin tetë kapituj dhe dy histori të ndërlidhura, përmban shenjat dalluese të MachineGames – veprim emocionues, histori gjithëpërfshirëse dhe luftime të forta në vetën e parë. Si hero i luftës BJ Blazkowicz, armatosuni me armë të reja të tilla si pushka dhe granata -leksionimi i Kampfpistole ndërsa përpiqeni të prishni makinën naziste që përparon dhe të përfitoni nga tubat me duel që mund të përdoren për ngjitje në mur – ose për rrëzime të mbrapshta të kundërshtarëve nazistë të paparë kurrë.

SKU: 118401 Kategori: , Etiketë: