Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 Worms Rumble Fully Loaded Edition

3,890 L

3,890 L

PS4 Worms Rumble Fully Loaded Edition

3,890 L

Krimbat e shikohen në kohë reale
32 lojtarë ne platformë Cross
armë klasike me mënyra të reja për të luajtur
personalizimet e lojtarëve
duke përfshirë legjendat Pack dhe All-Stars Pack

SKU: 127176 Kategori: , Etiketë: