Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 WWE 2K22

4,590 L

4,590 L

PS4 WWE 2K22

4,590 L

Dilni nga tribuna dhe goditni me kontroll të plotë të Universit WWE. Hidhni poshtë me Superyjet dhe Legjendat e WWE më të mëdhenj dhe më realistë. Rijetoni momentet kryesore në karrierën ikonike të Rey Mysterio në 2K Showcase. Goditja kaq e fortë nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë.

SKU: 128510 Kategori: , Etiketë: