Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS5 Away The Survival Series

2,340 L

2,340 L

PS5 Away The Survival Series

2,340 L

Away është një lojë me shumë çmime ku përpiqesh të mbijetosh si një avion i vogël sheqeri në një botë të shkatërruar nga ndryshimet klimatike.
gjuani Prey, luftoni armiqtë më të mëdhenj dhe përdorni vjedhjen dhe shkathtësinë për të kaluar vjedhurazi para grabitqarëve Apex pa u vënë re.
eksploroni një botë të gjallë dhe frymëmarrëse plot me lloje unike të bimëve, insekteve dhe kafshëve. Vraponi, kërceni, ngjituni dhe rrëshqitni nëpër mjedise të bukura
Perp Games dhe Eden Reforestation Project do të mbjellin 2 pemë për çdo kopje me çmim të plotë të kësaj loje të shitur.
ky botim special me pakicë do të përfshijë disa shtesa ekskluzive për fansat, duke përfshirë kolonën zanore dixhitale të mahnitshme, të krijuar dhe kompozuar nga Mike raznick dhe një përvojë unike të realitetit të shtuar “duke u rritur nga loja” dhe e krijuar në lidhje me Klimën dhe Kombet e Bashkuara” Partneriteti i pyllit (un-redd) dhe loja për aleancën e planetit

SKU: 127659 Kategori: , Etiketë: