PS5 Chernobylite

4,399 L

Stealth, Survival, & Combat – Survival in the Zone is not easy, and each day brings new challenges as comrades die and supplies diminish.
Base Building & Crafting – Construct a base from which to plan your daily operations and excursions. Utilize workstations to craft gadgets, create traps and weapons, or modify existing equipment to your needs.
Resource & Team Management – Companions are key to your survival and the resolution of your journey. Each day requires the careful planning and assignment of resources and tasks to your comrades.
Non-Linear Storytelling & Strategy – No playthrough is the same. Like your choices, the story is in your hands. Choose wisely whether to trust your comrades or not, use resources for survival or research, and confront conflicts or evade them. The future is up to you.
PS5 Features – Includes DualSense haptic feedback and adaptive triggers

4,399 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 130016 Kategori: , , , Etiketë:

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg