Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS5 Death Stranding Director’s Cut

5,990 L

5,990 L

PS5 Death Stranding Director’s Cut

5,990 L

Remastered për Playstation 5 Console – Merrni provat e urave Sam me luftime të përparuara, më shumë veprime me karakter dhe një sistem konkurrues të Renditjes për sfida të veçanta të lojtarëve.
Përmbajtje e zgjeruar – Përdorni armë dhe automjete shtesë, merrni lloje të reja armiku dhe eksploroni vende të reja të tilla si poligoni i qitjes dhe pista e garave, duke shfaqur misione shtesë dhe minigame.
Zbulime të reja – përjetoni një histori të zgjeruar përmes misioneve të reja në një zonë të zgjeruar.
Sistemi unik i fillesave shoqërore – qëndroni të lidhur me lojtarët e tjerë nga e gjithë bota. (Kërkohet internet dhe llogari për rrjetin Playstation.)

SKU: 127129 Kategori: , , Etiketa: , ,