Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS5 Destruction All Stars

2,490 L

2,490 L

PS5 Destruction All Stars

2,490 L

Dominoni fenomenin vezullues global të shkatërrimit AllStars – sporti spektakolar i kohës së drejtuesve më të mirë dhe të rrezikshëm!

SKU: 124554 Kategori: , , Etiketa: ,

Përshkrim

Zotëroni artin e luftimeve intensive të bazuara në automjete përmes kohës, taktikave dhe aftësive për të shkaktuar dëme  dhe shkatërrime kolosale në arena të ndryshme në të gjithë globin.

Grumbulloni shkatërruesit (Armet) nga prapa timonit ose hidhni në arenë me një mbështjellje befasuese të veprimit parkour duke shmangur sulmet ose duke përdorur aftësitë për të prishur sulmin e automjeteve të tjera.

Shkakoni një demtim të mjaftueshëm për të furnizuar automjetin tuaj hero që ndryshon lojën AllStars, i furnizuar me aftësi të veçanta. Një listë e 16 blockbuster Destruction AllStars janë ringjallur dhe të gatshëm për të konkurruar në emër të argëtimit dhe shkatërrimit.

Pra, lidhuni për nivele intensive, shpërthyese dhe të paparashikueshme të veprimit të rrjedhës së lirë dhe luftoni për t’u kurorëzuar Kampion i Globale i Federatës së Shkatërrimit. Tani është koha për të kandiduar, luftuar dhe përplasur.

Shihemi në arenë!