Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS5 Dungeons and Dragons Dark Alliance Day One Edition

4,490 L

4,490 L

PS5 Dungeons and Dragons Dark Alliance Day One Edition

4,490 L

Edicioni Dungeons & Dragons Dark Aleanca Dita e Parë përmban Setin e Armëve të Mbajtësve.
Aleanca e errët sjell në jetë botën e Dungeons & Dragons në një RPG aksion shpërthyese të mbushur me luftime në kohë reale dhe bashkëpunim dinamik.
Zgjidhni një nga katër heronjtë nga autori më i shitur i fantazisë R.A. Salvatore Drizzt Do’Urden, Catti brie, Wulfgar dhe Bruenor Battlehammer secili me stilin e tyre të lojës.
Bashkohuni deri në tre miq dhe luftoni së bashku për të lëshuar kombinime shkatërruese ndërsa rrëzoni përbindësha të pandalshëm shumë të fuqishëm për të shkuar vetëm.
Ky veprim RPG i vë lojtarët kundër disa prej përbindëshave më legjendar nga bota e Dungeons & Dragons. Gjigandët e ngricave, Beholders, White Dragons mbledhin forcën për t’i mposhtur të gjithë kundër shanseve të pakapërcyeshme. Eksploroni botën e ftohtë dhe të rrezikshme të Icewind Dale ndërsa mbroni atdheun tuaj nga ushtritë e përbindëshave të neveritshëm.

SKU: 127154 Kategori: , Etiketë: