PS5 Farming Simulator 22

5,841 L

Merrni rolin e një fermeri modern dhe ndërtoni në mënyrë krijuese fermën tuaj në tre mjedise të ndryshme amerikane dhe evropiane. Farming Simulator 22 ofron një shumëllojshmëri të gjerë të operacioneve bujqësore të fokusuara në bujqësi, blegtori dhe pylltari, tani me shtimin emocionues të cikleve sezonale!

5,841 L

Add to cart
Buy Now
SKU: 128360 Categories: , , , Tag:

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg