Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS5 Final Fantasy XVI

9,990 L

9,990 L

PS5 Final Fantasy XVI

9,990 L

Prodhuar nga Naoki Yoshida, regjisor dhe producent i Final Fantasy 14: A Realm Reborn, si dhe planifikues kryesor i Dragon Quest X dhe drejtuar nga Hiroshi Takai, asistent regjisor i Final Fantasy 14: A Realm Reborn, projekti Final Fantasy 16 ka u zgjerua për të përfshirë një ekip të plotë. Gjatë zbulimit, u publikua një trailer i titulluar Zgjimi. Traileri zbuloi aludime të një komploti të përqendruar rreth truprojës së një fëmije të veçantë, Joshua, i cili është djali i një Archduke dhe duket se mban frymën e një thirrjeje të njohur ose Eikon brenda trupit të tij. Pas disa traumave mjaft të rëndësishme, Joshua humbet kontrollin e Eikon-it brenda tij, duke çuar në një betejë me përmasa epike midis Phoenix dhe Ifrit. Gjithashtu në trailer ishin paraqitur dy thirrje të tjera, Titan dhe Shiva, si dhe një numër krijesash të tjera të njohura. , duke përfshirë një Malboro, një Coeurl dhe disa Chocobo. Mund të shikoni trailerin e mësipërm.

SKU: 124558 Kategori: , Etiketë: