Shopping Cart

No products in the cart.

PS5 Five Nights At Freddy’s Security Breach

8,990 L

Hej, fëmijë! A doni pica ?!

►Epo, Fazbear Entertainment nuk ka kursyer shpenzimet për zhvillimin e qendrës më ekstreme të argëtimit familjar në botë – Mega Pizza Plex të Freddy Fazbear!

►Me tre kate të gjatë, është piceria më e ndezur, më e ndritshme, lëkundëse, më e sigurt që universi ka parë ndonjëherë. Sigurisht, Freddy dhe grupi janë të ngazëllyer që u njohët!

►Duke shfrytëzuar teknologjinë më të fundit në animatronic, në të vërtetë mund të bëni parti me vetë yjet. Pra, në ditëlindjen tuaj të ardhshme, lërini Mega Pizza Plex të Freddy Fazbear t’ju bëjë një SUPERSTAR!

SKU: 124559 Kategori: , Etiketë: