Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS5 Ghostwire Tokyo

4,550 L

4,550 L

PS5 Ghostwire Tokyo

4,550 L

Popullsia e Tokios është zhdukur dhe forcat vdekjeprurëse të mbinatyrshme sillen nëpër rrugë. Përdorni një arsenal të aftësive elementare për të zbuluar të vërtetën pas zhdukjes dhe për të shpëtuar Tokion.

Përballuni me të panjohurën, zbuloni të vërtetën dhe shpëtoni qytetin.

SKU: 128779 Kategori: , Etiketa: ,