PS5 Grand Theft Auto V GTA

4,999 L

STUNNING VISUALS — Enhanced levels of fidelity and performance with new graphics modes featuring up to 4K resolution, up to 60 frames per second, HDR options, ray tracing, improved texture quality, and more
FASTER LOADING — Quicker access to the action as the world of Los Santos and Blaine County load in faster than ever before.
ADAPTIVE TRIGGERS AND HAPTIC FEEDBACK — Feel every moment through the DualSense controller, from directional damage to weather effects, rough road surfaces to explosions, and more.
TEMPEST 3D AUDIO — Hear the sounds of the world with pinpoint precision: the throttle of a stolen supercar, the rattle of neighbouring gunfire, the roar of a helicopter overhead, and more.
EXCLUSIVE NEW CONTENT — Step into Hao’s Special Works at the Los Santos Car Meet, featuring elite new vehicle upgrades and exclusive modifications. Then take these high-performance vehicles into HSW races, new time trials, and more.
THE CAREER BUILDER — Get started in GTA Online with the tools of the trade. Quickly choose from one of four illicit businesses — Biker, Executive, Nightclub Owner, or Gunrunner — and select from properties, powerhouse vehicles, and weaponry to kick-start your enterprise.

4,999 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 129681 Kategori: , , , Etiketë:

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg