Shopping Cart

No products in the cart.

PS5 Guilty Gear Strive

5,050 L

Një lojë krejt e re në serinë Guilty Gear, kushtuar të gjithë tifozëve të lojës luftarake dhe të gjithë lojtarëve të lojës
Personazhet karizmatikë të serialit janë përtërirë plotësisht dhe shumë personazhe të rinj i bashkohen kastit
Ndjenja e lojës është përmirësuar nga lojërat e mëparshme; Mbetet një sistem i kuptueshëm, duke arritur thellësi më të madhe se kurrë më parë
Përmban këngë të shumta rock të kompozuara nga Drejtori i Përgjithshëm Daisuke Ishiwatari, dhe një mënyrë historie që mburret me më shumë volum dhe skena sesa një film, i krijuar jo vetëm për fansat e Guilty Gear, por edhe për adhuruesit e anime.

SKU: 126903 Kategori: , Etiketë: