Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS5 Horizon Forbidden West Regalla Edition

26,990 L

26,990 L

PS5 Horizon Forbidden West Regalla Edition

26,990 L

Përfshin vitrinën e SteelBook Mini libër arti Tremortusk dhe statujat e aluminit Replika Fokusimi stendë Dy karta arti Clawstrider Machine Strike Copë Sunwing Machine Strike
Përmbajtja dixhitale: Lojë e plotë për PS4 dhe PS5, kolonë zanore dixhitale, Libër komik dixhital, veshje Carja Behemoth Elite, Carja Behemoth Short Bow, veshje Nora Thunder Elite, Nora Thunder Sling, Paketa e burimeve në lojë
Tregoni një të hapur të gjerë Një kufi madhështor – eksploroni pyjet e harlisur, qytetet e fundosura dhe malet e larta të një bote të së ardhmes së Amerikës – zbuloni toka të largëta, armiq të rinj, kultura të pasura dhe personazhe të mrekullueshëm.
Një kufi madhështor – eksploroni pyjet e harlisur, qytetet e fundosura dhe malet e larta të Amerikës së së ardhmes së largët.
Përballuni me rreziqe të reja – përfshihuni në beteja strategjike kundër makinerive të mëdha dhe armiqve njerëzorë të montuar duke përdorur armë, pajisje dhe kurthe të krijuara nga pjesët e shpëtuara.

SKU: 128995 Kategori: , Etiketa: ,