PS5 Horizon Forbidden West
PS5 Horizon Forbidden West

4,990 L

Shopping Cart

No products in the cart.

PS5 Horizon Forbidden West

4,990 L

PS5 Horizon Forbidden West

Eksploroni tokat e largëta, luftoni me makina më të mëdha dhe më të frikshme dhe takoni fise të reja mahnitëse ndërsa ktheheni në botën e së ardhmes së largët, post-apokaliptike të Horizon.

SKU: 128827 Kategori: , Etiketa: ,
PS5 Horizon Forbidden West
PS5 Horizon Forbidden West

4,990 L