Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS5 Just Dance 2022

3,890 L

3,890 L

PS5 Just Dance 2022

3,890 L

Ushtroni duke u argëtuar dhe filloni rutinën tuaj me modalitetin Just Dance Sweat pa limit.
Bashkohuni me shërbimin tuaj të transmetimit të vallëzimit sipas kërkesës!
Angazhoni të vegjlit me tetë këngë dhe koreografi të përshtatshme për fëmijë me modalitetin për fëmijë.
Just Dance Standard Edition përfshin një provë 1-mujore falas të Just Dance Unlimited!
Përdorni telefonin tuaj inteligjent për të gjurmuar lëvizjet me aplikacionin Just Dance Controller – nuk kërkohen aksesorë shtesë!

SKU: 127886 Kategori: , Etiketa: ,