Shopping Cart

No products in the cart.

PS5 Marvel’s Guardians Of The Galaxy

4,990 L

Porositni Paraprakisht Dhe Merrni Një Kopje Dixhitale të Prequel Comic të The Game’s Star-Lord: Space Rider-Sasi të kufizuara, ndërsa furnizimet zgjasin
Para-porositni Marvel’s Guardians of the Galaxy për të marrë një shkyçje të hershme të Throwback Guardians Outfit Pack; shikoni përshkrimin për detaje të plota.
MERRINI UDHHEQJEN – Bëhuni Star -Lord dhe thërrisni të shtënat për Ruajtësit brenda dhe jashtë betejës
TREGJI E RE – Përballeni me një kërcënim kozmik që keni lëshuar në këtë përballje të re me Guardians of the Galaxy
Bëhuni FAMILJE – Ktheni grupin tuaj të jashtëligjshëm në heronj legjendar në një udhëtim të egër nëpër hapësirë

SKU: 127303 Kategori: , Etiketë: