Shopping Cart

No products in the cart.

PS5 Marvel’s Spider-Man Miles Morales

5,999 L

PS5 Marvel’s Spider-Man Miles Morales

S’ka stok

SKU: 124555 Kategori: , , Etiketa: ,

 

PS5 Marvel’s Spider-Man Miles Morales

Në aventurën e fundit në universin Marvel Spider-Man, adoleshenti Miles Morales po përshtatet me shtëpinë e re ndërsa ndjek gjurmët e mentorit të tij, Peter Parker, si një Spider-Man i ri.

Por kur një luftë e ashpër për pushtet kërcënon të shkatërrojë shtëpinë e tij të re, heroi aspirues e kupton që me fuqinë e madhe, vjen edhe një përgjegjësi e madhe.

Për të shpëtuar të gjithë Nju Jorkun e Marvel, Miles duhet të veshë kostumin e Spider-Man dhe t’a zotërojë atë.