Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS5 Moto GP 21

6,750 L

6,750 L

PS5 Moto GP 21

6,750 L

Përjetoni Sezonin e plotë 2021 me të gjitha klasat kryesore zyrtare, listat dhe pistat. Më shumë se 120 garues zyrtarë, 20 cirkuite zyrtare dhe karakteristika të reja dhe të përmirësuara si futja e rregullit të ndëshkimit të Long Lap! Karriera Menaxheriale. Krijoni ekuipazhin e ëndrrave tuaja, duke zgjedhur midis ekipeve zyrtare ose një markë të re, dhe më pas zgjidhni stafin tuaj personal, profesionistë të aftë që do t’ju ndihmojnë gjatë sezonit. MENDONI SHPEJT, GARONI SHPEJT.

SKU: 126722 Kategori: , Etiketë: