Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS5 Resident Evil Village

3,890 L

3,890 L

PS5 Resident Evil Village

3,890 L

Gjenerata e ardhshme e lojës horror-mbijetese rritet si Resident Evil Village, hyrja e 8-të kryesore në serinë Resident Evil. Me grafika ultra-realiste të mundësuar nga RE Engine, luftoni për mbijetesë, sepse rreziku është i fshehur në çdo cep. E vendosur disa vjet pas ngjarjeve të tmerrshme në rrezikun biologjik të njohur nga kritikët Resident Evil 7, historia e re fillon me Ethan Winters dhe gruan e tij Mia që jetojnë të qetë në një vend të ri, të çliruar nga ankthet e tyre të së kaluarës. Ndërsa ndërtojnë jetën e tyre të re së bashku, tragjedia bie përsëri mbi ta.

SKU: 126238 Kategori: , Etiketë: