Shopping Cart

No products in the cart.

PS5 Returnal

5,990 L

PS5 Returnal

Pas zbritjes në këtë botë që ndryshon formën, Selene duhet të kërkojë arratisjen e saj përmes peizazhit shterpë të një qytetërimi të lashtë. E izoluar dhe e vetme, ajo e gjen veten duke luftuar me dhëmbë e gozhdë për mbijetesë. Përsëri dhe përsëri, ajo është e mundur – e detyruar të rifillojë udhëtimin e saj sa herë që vdes.

SKU: 126707 Kategori: , Etiketa: ,