Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS5 Sackboy A Big Adventure

8,390 L

8,390 L

PS5 Sackboy A Big Adventure

8,390 L

SKU: 124557 Kategori: , , Etiketa: ,

Përshkrim

Sackboy ri-kthehet i mbushur me lëvizje të reja dhe pajisje të ndryshme për të fituar lojërat, në një aventurë argëtuese frikësuese dhe të çiltër 3D në këtë botë të re, por të njohur.

Lidhja e internetit dhe anëtarësimi në PlayStation®Plus (shiten veçmas) kërkohen për multiplayer në internet.