Shopping Cart

No products in the cart.

PS5 Scarlet Nexus

8,990 L

KOMETA KINETIKE PSIKIKE – Duke përdorur aftësitë psiko -kinetike, bota përreth jush bëhet arma juaj më e madhe – Ngrini, prishni dhe hidhni pjesë të mjedisit tuaj për të ndërtuar ambientin tuaj të sulmit dhe për të lëne rronojat armiqve tuaj
Shfarosni Te TJERT – mutantë të çmendur që zbritën nga qielli, imun ndaj armëve dhe mbrojtjeve konvencionale – të munduar nga dhimbja e vazhdueshme e mutacionit të tyre, ata kërkojnë trurin e organizmave të gjallë për të qetësuar çmendurinë e tyre
Zbuloni një të ardhme të trurit PUNK – Eksploroni dhe mbroni një peisazh futuristik japonez që kombinon frymëzimet nga anime klasike dhe trillimet shkencore perëndimore
perjetoni pervojen e zhytjes – Zhytuni në një histori komplekse lidhjesh, guximi dhe heroizmi të krijuar nga mendjet prapa përrallave te portretit të Vesperisë

SKU: 127297 Kategori: , Etiketë: