Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS5 Uncharted: Legacy of Thieves Collection

5,990 L

5,990 L

PS5 Uncharted: Legacy of Thieves Collection

5,990 L

Kërkoni pasurinë tuaj dhe lini shenjën tuaj në hartë në koleksionin UNCHARTED: Legacy of Thieves.
Zbuloni rrëfimin emocionues kinematografik dhe grupet më të mëdha të aksionit të blockbuster në ekskluzivitetin UNCHARTED

SKU: 128441 Kategori: , , Etiketa: ,