Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS5 WWE 2K22

3,490 L

3,490 L

PS5 WWE 2K22

3,490 L

Dilni nga tribuna dhe goditni me kontroll të plotë të Universit WWE. Hidhni poshtë me Superyjet dhe Legjendat e WWE më të mëdhenj dhe më realistë. Rijetoni momentet kryesore në karrierën ikonike të Rey Mysterio në 2K Showcase. Goditja kaq e fortë nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë.

SKU: 128512 Kategori: , , Etiketa: ,