Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Robot Dog Zigito Junior 28 Cm

4,990 L

4,990 L

S’ka stok

Robot Dog Zigito Junior 28 Cm

4,990 L

Zigito Dog Robot është loja juaj e re robotike me katër këmbë!
Përdorni topin si një telekomandë normale ose hidheni atë dhe karremi juaj i besueshëm do ta ndjekë atë.

S’ka stok

SKU: 124973 Kategori: