Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Robot Maze Breaker 20Cm

3,290 L

3,290 L

S’ka stok

Robot Maze Breaker 20Cm

3,290 L

Robot interaktiv i pajisur me funksion për regjistrim dhe riprodhim zëri me tingull robotik.

E kontrollueshme përmes aplikacionit të disponueshëm në App Store dhe Google Play.

E aftë të kryejë një seri komplekse veprimesh automatikisht.

Eshtë në gjendje të ndjekë një rrugë të gjurmuar dhe të ndërveprojë me një të ngjashme.

S’ka stok

SKU: 118695 Kategori: