Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Robot O.P. One Interactive 40 Cm

11,489 L

11,489 L

Robot O.P. One Interactive 40 Cm

11,489 L

Roboti OP One është një risi që shpejt fituar zemrat e fëmijëve dhe ne e kuptojmë pse. Ky robot 2.0 është i kontrolluar nga distanca dhe plotësisht i motorizuar: ai mund të lëvizë në të gjitha drejtimet falë 8 motorëve që e përbëjnë atë. Motorë që e lejojnë atë të riprodhojë lëvizje ultra reale me krahët, kokën ose bazën e trupit. Fëmijët do të jenë në gjendje të kontrollojnë drejtimin e robotit OP One por edhe lëvizjen e krahëve dhe kokës së tij nga distanca duke përdorur telekomandën e tij.

SKU: 122841 Kategori:

Përshkrim

  • Ngjyra: E bardhë dhe e zezë
  • Materiali: Plastikë
  • Përmasat: 24.8 x 18.2 x 39.6 cm (Gj x D x H)
  • Robot i teknologjisë së lartë, i kontrolluar nga distanca, i pajisur me 8 motorë të pavarur
  • Me sy ndriçuar LED me efekte të ndryshme