Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Robot Program A Bot 46 Cm

6,290 L

6,290 L

S’ka stok

Robot Program A Bot 46 Cm

6,290 L

Robot Program A Bot është një robot i bukur 46 cm i gjatë. I pajisur me një panel të integruar me buton, është e mundur që të programoni një Bot A për ta bërë atë të kryejë deri në 48 veprime të ndryshme. Roboti kryen shprehje të fytyrës, kontroll të gjesteve, efekte zanore robotike dhe lëkundje të krahut, etj.

S’ka stok

SKU: 124977 Kategori: