Robot Vacuum Cleaner Xiaomi Mi Mini 34180

6,990 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Robot Vacuum Cleaner Xiaomi Mi Mini 34180

6,990 L

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini – fshesë me korent në madhësinë e një shisheje uji. Peshon vetëm 0.5 kg, është shumë e lehtë për tu përdorur dhe mund ta merrni kudo me vete. Fshesa vjen me filtra HEPA që kapin 99.97% të batereve dhe që mund të lahen gjithashtu.

SKU: 129494 Kategori: , , Etiketa: , ,
Robot Vacuum Cleaner Xiaomi Mi Mini 34180

6,990 L