Robot Vacuum-Mop Xiaomi Mi White

Çmimi origjinal qe: 29,989 L.Çmimi i tanishëm është: 28,490 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Robot Vacuum-Mop Xiaomi Mi White

Çmimi origjinal qe: 29,989 L.Çmimi i tanishëm është: 28,490 L.

Pastruese Xiaomi. Pastron ne menyre automatike gjithe siperfaqen e parketit ose dyshemese ne te cilen vendoset. Me funksion larje dhe fshirje te siperfaqes ne te cilen vendoset. Mund te komandohet manualisht me ane aplikacionit Mi HOME ose te lihet ne proces automatik. Perdoret me karikim. Karikimi behet ne menyre automatike dhe rikthim ne vendin ku eshte nderprere pastrimi. Perdoret gjithashtu per te pastruar siperfaqe te ndryshme si mermeri, pllaka etj.

SKU: 128021 Kategori: , , , Etiketa: ,
POWER
40W
FUNCTION
Suction, Sweep, Vacuum
DUST BOX CAPACITY
600ml
WATER TANK CAPACITY
200ml
REMOTE CONTROL
No
SUCTION
2500Pa
SPECIAL SUCTION NOZZLE
Efficient Brush
SIZE
35.30 x 35.00 x 8.15 cm
WEIGHT
3.6 kg
BATTERY
2400mAh
VOLTAGE
110-240V 50 / 60Hz
RUNNING TIME
80 – 90 minutes
CHARGING TIME
3-4 Hours
Lloji

Marka

Ngjyra

Robot Vacuum-Mop Xiaomi Mi White

Çmimi origjinal qe: 29,989 L.Çmimi i tanishëm është: 28,490 L.