Router Mercusys Ac12g Ac1200

5,700 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Router Mercusys Ac12g Ac1200

5,700 L

Mercusys Ac12g Ac1200

▪ Wi-Fi me dy banda AC1200 – shpejtësi deri në 300 Mbps në brezin 2.4 GHz dhe 867 Mbps në brezin 5 GHz.
▪ Porta të plota gigabit – lidhje të shpejta për pajisjet me tela, përfshirë paisjet e lojërave, STB, TV inteligjent dhe më shumë.
▪ Ndani me deri në 60 pajisje – qasje në internet për transmetim të shumëfishtë njëkohësisht.
▪ 4 antena të jashtme me fitim të lartë – mbulim i fuqishëm pa tel në të gjithë shtëpinë tuaj.
▪ Instalim i thjeshtë – faqja intuitive e internetit ju udhëzon gjatë procesit të konfigurimit për disa minuta.

SKU: A01066 Kategori: ,
Router Mercusys Ac12g Ac1200

5,700 L