Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Router Mercusys Halo S12(2-pack) 1200mbps

7,990 L

7,990 L

Router Mercusys Halo S12(2-pack) 1200mbps

7,990 L

Router Mercusys Halo S12

▪ Rrjet i unifikuar – Me teknologjinë e përparuar të rrjetës, njësitë e Halo S12 punojnë së bashku për të formuar një rrjet të vetëm të unifikuar të të gjithë shtëpisë me një emër dhe fjalëkalim Wi-Fi.
▪ Roaming Seamless – Kaloni automatikisht midis Halos ndërsa lëvizni nëpër shtëpi, gjithmonë duke marrë sinjalin më të mirë për të shijuar lidhjet më të shpejta për të gjitha pajisjet tuaja.
▪ Mbulimi i tërë shtëpisë – deri në 2,800 ft² (260 m²) me Wi-Fi me shpejtësi të lartë.
▪ Hi-Speed Wi-Fi – Halo S12 siguron lidhje të shpejta dhe të qëndrueshme me shpejtësi deri në 1,167 Mbps dhe punon me ofruesit kryesorë të shërbimit të internetit (ISP) dhe modemët.
▪ Performancë ultra-e lartë – Gëzoni njëkohësisht lidhje pa vonesë dhe argëtim pa ndërprerje në të gjitha pajisjet tuaja.

SKU: A01064 Kategori: ,

Përshkrim