ROUTER TP-LINK Archer AX50 AX3000 Wi-Fi
ROUTER TP-LINK Archer AX10 AX1500 Wi-Fi

Çmimi origjinal qe: 11,990 L.Çmimi i tanishëm është: 7,990 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

ROUTER TP-LINK Archer AX10 AX1500 Wi-Fi

Çmimi origjinal qe: 11,990 L.Çmimi i tanishëm është: 7,990 L.

  • Teknologjia Wi-Fi 6 (802. 11ax) siguron deri në 40% shpejtësi më të lartë, 4 fish kapacitet dhe  75% më pak luhatje, krahasuar me gjeneratën para-ardhëse Wi-Fi 5.
  • Ndërkohë proçesori Triple-core, siguron një eksperiencë fluide dhe pa shkëputje..
  • Ruter me 4-Stream Dual Band ultra i shpejtë (300 Mbps në 2. 4 GHz (802. 11n) + 1201 Mbps në 5 GHz (802. 11ax) ideal për Video Streaming.
  • Mundësi për të lidhur deri në 20 paisje njëherësh, nëpërmjet teknologjisë OFDMA.
  • Më i sigurtë: Mbroni rrjetin tuaj dhe pajisjet e lidhura me një abonim falas gjatë gjithë jetës në TP-Link HomeCare­, ku përfitoni antivirusin, kontroll prindëror, dhe QoS..
    Konfigurimi dhe instalimi i thjeshtë: konfiguroni routerin tuaj për disa minuta me aplikacionin e fuqishëm TP-Link. Archer AX510 mbështet të gjitha standardet e mëparshme 802.11 dhe të gjitha pajisjet Wi-Fi.
SKU: A00834 Kategori: , , Etiketa: ,
ROUTER TP-LINK Archer AX50 AX3000 Wi-Fi
ROUTER TP-LINK Archer AX10 AX1500 Wi-Fi

Çmimi origjinal qe: 11,990 L.Çmimi i tanishëm është: 7,990 L.