ROUTER TP-LINK Archer AX50 AX3000 Wi-Fi
ROUTER TP-LINK Archer AX50 AX3000 Wi-Fi

Çmimi origjinal qe: 19,490 L.Çmimi i tanishëm është: 15,490 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

ROUTER TP-LINK Archer AX50 AX3000 Wi-Fi

Çmimi origjinal qe: 19,490 L.Çmimi i tanishëm është: 15,490 L.

ROUTER TP-LINK Archer AX50 AX3000 Wi-Fi

  • Teknologjia Wi-Fi 6 (802. 11ax) siguron deri në 3 herë shpejtësi më të lartë, 4 fish kapacitet dhe  75% më pak luhatje, krahasuar me gjeneratën para-ardhëse Wi-Fi 5. Ndërkohë proçesori Intel dual-core, siguron një eksperiencë fluide dhe pa shkëputje..
  • Ruter me 4-Stream Dual Band ultra i shpejtë (2402 Mbps on 5 GHz band and 574 Mbps on 2. 4 GHz band) ideal për Gaming dhe Streaming.
  • Mundësi për të lidhur deri në 40 paisje njëherësh, nëpërmjet teknologjisë OFDMA.
  • Më i sigurtë: Mbroni rrjetin tuaj dhe pajisjet e lidhura me një abonim falas gjatë gjithë jetës në TP-Link HomeCare­, ku përfitoni antivirusin, kontroll prindëror, dhe QoS..
    Konfigurimi dhe instalimi i thjeshtë: konfiguroni routerin tuaj për disa minuta me aplikacionin e fuqishëm TP-Link. Archer AX50 mbështet të gjitha standardet e mëparshme 802.11 dhe të gjitha pajisjet Wi-Fi.
SKU: A00832 Kategori: , Etiketa: ,

ROUTER TP-LINK Archer AX50 AX3000 Wi-Fi

Specifikime

Physical and Performance Attributes

Weight 501 grams
Dimensions (L x W x H) 135.0 × 260.2 × 38.6 mm
Dimensions 260.2 x 135.0 x 38.6 mm
Operating Temperature 0℃~40℃
Operating Humidity 10%~90% non-condensing

Electronics Attributes

Power Supply 12 V ⎓ 2 A

Tp-Link Official

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

ROUTER TP-LINK Archer AX50 AX3000 Wi-Fi
ROUTER TP-LINK Archer AX50 AX3000 Wi-Fi

Çmimi origjinal qe: 19,490 L.Çmimi i tanishëm është: 15,490 L.