Router Tp-link Archer C54 Ac1200 Wi-fi

4,150 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Router Tp-link Archer C54 Ac1200 Wi-fi

4,150 L

Tp-link Archer C54

▪ Wi-Fi më i shpejtë AC — banda dyshe AC1200 është ideale për transmetim video 4K dhe shkarkim me shpejtësi të lartë.
▪ Mbulimi i larte – Antenat 4 dhe Beamforming sigurojnë mbulim të gjerë Wi-Fi dhe lidhje të besueshme.
▪ Multi-Mode 3-në-1 – Mbështet modalitetin Router, Access Point dhe Range Extender për fleksibilitet të shtuar.
▪ Kontrollet prindërore – Menaxhon kur dhe si pajisjet e lidhura mund të hyjnë në internet.
▪ Rrjeti i të ftuarve – Siguron qasje të veçantë për mysafirët në mënyrë që të sigurojë rrjetin pritës.
▪ Transmetim i qetë HD – Mbështet Proxy / Snooping, Bridge dhe Tag VLAN të IGMP për të optimizuar transmetimin IPTV.
▪ IPv6 i mbështetur – Në përputhje me IPv6 (versioni më i fundit i Protokollit të Internetit 6).
▪ Kompakt dhe i montueshëm – Projektuar për të ruajtur hapësirën dhe për të plotësuar çdo dekor.

SKU: A07938 Kategori: ,
WIRELESS
Standards Wi-Fi 5
IEEE 802.11ac/n/a 5 GHz
IEEE 802.11n/b/g 2.4 GHz
WiFi Speeds AC1200
5 GHz: 867 Mbps (802.11ac)
2.4 GHz: 300 Mbps (802.11n)
WiFi Range 3 Bedroom Houses


4× Fixed Antennas
Multiple antennas form a signal-boosting array to cover more directions and large areas

Beamforming
Concentrates wireless signal strength towards clients to expand WiFi range

WiFi Capacity Medium


Dual-Band
Allocate devices to different bands for optimal performance

MU-MIMO
Simultaneously communicates with multiple MU-MIMO clients

Working Modes Router Mode
Access Point Mode
Range Extender Mode
HARDWARE
Processor Single-Core CPU
Ethernet Ports 1× 10/100 Mbps WAN Port
4× 10/100 Mbps LAN Ports
Buttons WPS/Reset Button
Power 9 V ⎓ 0.85 A
SECURITY
WiFi Encryption WPA
WPA2
WPA3
WPA/WPA2-Enterprise (802.1x)
Network Security SPI Firewall
Access Control
IP & MAC Binding
Application Layer Gateway
Guest Network 1× 5 GHz Guest Network
1× 2.4 GHz Guest Network
SOFTWARE
Protocols IPv4
IPv6
Parental Controls URL Filtering
Time Controls
WAN Types Dynamic IP
Static IP
PPPoE
PPTP
L2TP
Quality of Service QoS by Device
NAT Forwarding Port Forwarding
Port Triggering
DMZ
UPnP
IPTV IGMP Proxy
IGMP Snooping
Bridge
Tag VLAN
DHCP Address Reservation
DHCP Client List
Server
DDNS NO-IP
DynDNS
Management Tether App
Webpage
PHYSICAL
Dimensions (W×D×H) 4.5 × 4.2 × 1.0 in
(115 × 106.7 × 24.3 mm)
Package Contents Wi-Fi Router Archer C54
Power Adapter
RJ45 Ethernet Cable
Quick Installation Guide
Router Tp-link Archer C54 Ac1200 Wi-fi

4,150 L