Ruter Mercusys 300mbps MW-325R

Çmimi origjinal qe: 2,500 L.Çmimi i tanishëm është: 2,090 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Ruter Mercusys 300mbps MW-325R

Çmimi origjinal qe: 2,500 L.Çmimi i tanishëm është: 2,090 L.

MW 325R

  • Mbulimi maksimal – katër antena 5dBi sigurojnë deri në 500m2 të mbulimit pa tel.
  • Sinjali i përmirësuar – antenat me fitim të lartë rrisin fuqinë, madhësinë dhe qëndrueshmërinë e sinjalit pa tel.
  • Shpejtësi wireless 300Mbps – ideale për transmetim HD, lojëra online dhe shkarkime të mëdha skedarësh.
  • Instalim i thjeshtë – faqja intuitive e internetit ju udhëzon gjatë procesit të konfigurimit brenda pak minutash.
  • * Specifikimet e diapazonit bazohen në rezultatet e testit të performancës.
  • Performanca reale ndryshon në përputhje me aplikimet dhe kushtet mjedisore.
SKU: NEROU0026 Kategori: ,
Ruter Mercusys 300mbps MW-325R

Çmimi origjinal qe: 2,500 L.Çmimi i tanishëm është: 2,090 L.