Router Tp-Link 300Mbps TL-WR840N (EU)

2,590 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Router Tp-Link 300Mbps TL-WR840N (EU)

2,590 L

TL-WR840N

  • Shkalla e transmetimit pa tel 300Mbps ideal për detyra të ndjeshme në gjerësi bande dhe punë themelore.
  • Mbështet modalitetin e Access Point për të krijuar një pikë të re aksesi Wi-Fi.
  • Mbështet modalitetin Range Extender për të rritur mbulimin ekzistues pa tel në dhomën tuaj.
  • Kontrollet prindërore menaxhojnë kur dhe si pajisjet e lidhura mund të hyjnë në internet.
  • IPTV mbështet IGMP Proxy / Snooping, Bridge dhe Tag VLAN për të optimizuar transmetimin IPTV.
  • Kompatibil me IPv6 (Protokolli i Internetit version 6).
  • Rrjeti i Vizitorëve siguron qasje të veçantë për mysafirët ndërsa siguron rrjetin shtëpiak.
SKU: NEROU0005 Kategori: , Etiketë:
Router Tp-Link 300Mbps TL-WR840N (EU)

2,590 L