Set Gaming Steelplay HD Streaming Pack 4in1 Mic+Cam+Screen+Tripods

Çmimi origjinal qe: 14,990 L.Çmimi i tanishëm është: 13,499 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Set Gaming Steelplay HD Streaming Pack 4in1 Mic+Cam+Screen+Tripods

Çmimi origjinal qe: 14,990 L.Çmimi i tanishëm është: 13,499 L.

Një komplet i plotë për të filluar transmetimin e lojërave dhe për të bërë videot tuaja HD në lidhje me lojërat! Kit është i përbërë nga një mikrofon me mbështetëse, një kamera në internet 1080p, një sfond i gjelbër me trekëmbësh dhe shirita fiksues.

Përfshin:

  • Mikrofoni profesional i kondensatorit i bërë posaçërisht për studiot, studiot e regjistrimit, stacionet e transmetimit, shfaqjet skenike dhe për kompjuter.
  • Kamera  web HD me 1080P të plotë.
  • Stendë transmetimi me sfond të gjelbër, shirita rregullues dhe trekëmbësh
  • Përshtatës mikro, trekëmbësh dhe kabëll 2.m
  • I përshtatshëm me softuerë që instalohen në windows, përfshirë programet më të njohura të transmetimit.
SKU: 123740 Kategori: ,
Set Gaming Steelplay HD Streaming Pack 4in1 Mic+Cam+Screen+Tripods

Çmimi origjinal qe: 14,990 L.Çmimi i tanishëm është: 13,499 L.