Shporta e Blerjeve

Nënshumë: 36,590 L

Shihni shportënKasa

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Set GEMBIRD Wireless “chocolate” | KBS-WCH-01

2,190 L

2,190 L

Set GEMBIRD Wireless “chocolate” | KBS-WCH-01

2,190 L

Saktësia në gishtat tuaj !

Lidhje wireless e besueshme 2.4 GHz
Përvojë e rehatshme e shtypjes
Jetëgjatësi e gjatë e baterisë
Tastierë dhe mouse pa tel me madhësi të plotë 2.4 GHz
Tastierë e hollë me çelësa të tipit “çokollatë”
Mousi optik pa tel me 3 butona
Nano-marrës i vetëm USB për tastierën dhe mousin
Jetëgjatësia e baterisë prej 100 orësh pune për mousin dhe 250 orë pune për tastierën
SKU: A05913 Kategori: ,

Përshkrim

Përmasat e tastierës 442 x 155 x 26 mm, pesha 522 g
Mousi: 3 butona, rezolucion 1200 dpi; dimensionet 103 x 65 x 35 mm, pesha 58 g
Distanca e punës: Deri në 8 m
Bateritë e mousit: 2 bateri AAA
Bateritë e tastierës: 1 bateri AAA
Marrësi nano USB: 18 x 14 x 7 mm, pesha 1.4 g

Informacion shtesë

Ngjyra