Set GEMBIRD Wireless | KBS-WM-02

2,190 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Set GEMBIRD Wireless | KBS-WM-02

2,190 L

Saktësia në gishtat tuaj !

Lidhje wireless e besueshme 2.4 GHz.
Përvojë e rehatshme e shtypjes.
Tastet praktike multimediale.
Jetëgjatësi e gjatë e baterisë.
Tastierë dhe mouse pa tel me madhësi të plotë 2.4 GHz.
8 taste kyç multimedialë praktikë për internet dhe muzikë.
Mousi optik pa tel me 4 butona.
Nano-marrës i vetëm USB për tastierën dhe mousin.
Jetëgjatësia e baterisë prej 100 orësh pune për mousin dhe 150 orë pune për tastierën
SKU: A05917 Kategori: ,
Përmasat e tastierës 460 x 165 x 25 mm, pesha 450 g
Miu: 4 butona, rezolucion 1000 dpi; dimensionet 110 x 68 x 37 mm, pesha 55 g
Distanca e punës: Deri në 10 m
Bateritë e mousit: 2 x bateri AAA, 3 VDC deri në 6.6 mA konsum aktual
Bateritë e tastierës: 1 x bateri AA, 1.5 VDC deri në 8 mA konsumi aktual
Marrësi nano USB: 18 x 14 x 7 mm, pesha 1.4 g
Ngjyra

Set GEMBIRD Wireless | KBS-WM-02

2,190 L