Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Set Multimedia GEMBIRD (Tastierë & Mouse) | KBS-UM-03

1,590 L

1,590 L

Set Multimedia GEMBIRD (Tastierë & Mouse) | KBS-UM-03

1,590 L

Saktësia në gishtat tuaj !

Butonat praktikë multimedialë.
Shkrimi i heshtur dhe i rehatshëm.
Windows 10 i pajtueshëm.
Tastierë multimedia e hollë me madhësi të plotë.
12 Taste multimedia praktike për internet dhe muzikë.
Mouse optik me 4 butona në set.
SKU: A05910 Kategori: ,

Përshkrim

Përmasat e tastierës: 444 mm x 139 mm x 19 mm
Pesha neto e tastierës: 433 g
Gjatësia e kabllit: 150 cm
Konsumi i energjisë: 5 V DC, deri në 50 mA
Mousi: 800/1200/1600 DPI, 105 mm x 66 mm x 39 mm
Konsumi i energjisë: 5 V DC, deri në 12 mA
Lidhja me: USB 3.1 / 3.0 / 2.0 / 1.1