Shopping Cart

No products in the cart.

Set Nënshkrimi Wacom STU-540 & Sign Pro PDF

44,989 L

STU-540 & Sign Pro PDF
Tableti STU-540 është pajisja premium më e përparuar dhe e fuqishme e nënshkrimit elektronik të Wacom.
Ideale për ambiente me trafik të lartë ku kërkohen nënshkrime elektronike të shkruara me dorë për të konfirmuar transaksionet, të tilla si në tavolinat e bankës, regjistrimet e hoteleve, blerjet e dyqaneve ose regjistrimet e klinikave.
Ekrani LCD me ngjyra me rezolucion të lartë 5 inç me xham të ngurtësuar siguron një zonë tërheqëse të nënshkrimit me një ndjesi të ngjashme me letrën dhe një qëndrueshmëri të shkëlqyeshme.
Kur nuk është në modalitetin e nënshkrimit, mund të përdoret gjithashtu për të shfaqur reklama, promovime ose marka.
Një gamë e gjerë e opsioneve të lidhjes sigurojnë fleksibilitetin maksimal të vendosjes, duke përfshirë alternativa të shumta për mjediset e virtualizuara të desktopit.
Siguria e transaksionit mbështetet me enkriptim të përparuar e të integruar.
SKU: 125653 Kategori: , , Etiketa: ,
Lloji i produktit: Tabletë nënshkruese
Vendi i stilolapsit: Po
Zona aktive: 108 x 65 mm
Lidhja: USB-A
Lidhja pa tel: Jo
Përmasat: 163 x 157 x 10 mm
Pesha: 275 g