Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Skaner Barkodi Zebra Ds2208-sr 2D

23,590 L

23,590 L

Skaner Barkodi Zebra Ds2208-sr 2D

23,590 L

Drejtoni biznesin tuaj me pakicë pa probleme dhe me më shumë efikasitet me veçoritë e përparuara dhe modelin kompakt dhe dore të Skanerit të Barkodit DS2208-SR.

  • I pajtueshëm me Clover Station & Mini
  • Kapni barkodet nga pajisjet mobile.
  • Modalitetet dore dhe pa duar.
  • Dizajn i përshtatshëm, kompakt.
SKU: A07826 Kategori: , ,

Përshkrim

  • Integrohuni lehtë me Clover Station dhe Mini.
  • Skanoni pajisjet mobile, barkodet e letrës, barkodet HD dhe më shumë, me një imazh 1D / 2D.
  • Kaloni shpejt nga modaliteti dore në atë pa duar me një mbështetëse opsionale.