Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Skuter Elektrik Razor Power Core E100 (I zi /kuq)

22,989 L

22,989 L

S’ka stok

Skuter Elektrik Razor Power Core E100 (I zi /kuq)

22,989 L

Shijoni një kohë më të gjatë udhëtimi me motorin novator në rrota. Më e lehtë dhe më efikase, teknologjia Power Core pa mirëmbajtje jep 50% më shumë kohë udhëtimi sesa E100 – deri në 60 minuta përdorim të vazhdueshëm.

S’ka stok

SKU: 125530 Kategori:

Përshkrim

  • Shpejtësia – Deri në 11 mph (18 km / orë)
  • Koha e levizjes – Deri në 60 minuta përdorim të vazhdueshëm
  • Frenimi – I drejtuar nga dora.
  • Korniza / Piruni- Çeliku
  • Kuvertë – Alumini
  • Goma e përparme – Pneumatike
  • Goma e pasme – Gome pa rrafsh
  • Bateria – 24V (dy 12V) acid plumbi i mbyllur, i rimbushshëm.
  • Mosha – 8+
  • Pesha maksimale e përdoruesit – 120 lb (54 kg)